Etichete

, , ,

Profil: statura medie, par saten, nimic care sa se diferentieze de restul lumii.

De fapt poti spune ca acesta persoana este  chiar lumea. Ce acuzatii i se aduc de fapt ei? Ce acuzatii i se aduc societatii?

De atata timp studiez societatea si oamenii… Nu sunt calificata in acest domeniu si nici nu cred ca exista o diploma sau vreun fel de recunoastere pe acesta tema, dar din cat am abservat si din cat am simtit pe propria piele, pot sa imi dau verdictul.  Unul nu rau intentionat, ci incarcat de adevar.

Societatea, oamenii care formeaza asa-zisa societate sunt in proportie de 60% niste fiinte mizere. Pline de egoism, persoana care nu ar face niciodata nimic bun daca nu ar stii cu siguranta de rasplata i se ofera in schimbul „bunatatii” sale, persoana care nu stie cum sa distruga cinstea si puritatea, inlocuind-o cu nemilosul viciu. Alte tipuri pot fi observate foarte usor, doar iesind ziua in mijlocul strazii. Nu va fi deloc greu sa-i identificati, va fi chiar o joaca. Gen, uite, l-am vazut deja pe cel nesimtit, urmeaza cel de acolo care tocmai adreseaza obscenitati unei tinere domnisoare. Altul se identifica dupa portul neingrijit, care aduce mai degraba a cersetor. Desi pare intr-o conditie de sanatate, atat mentala, cat si psihica, excelenta, totusi se ocupa de acest lucru, si anume: cersitul.

Societate nu poate fi judecata, nu, nu in felul asta. E usor sa dai etichete si sa scrii niste nume in caiet, fara a cunoaste toate detaliile. Dar lucrul pe care incercam eu sa justific, se refera la unitatea societatii. Scopul acesteia este sa formeze o lume mai buna, fara vicii, fara rautate si intamplari grosolane, iar in schimb acesta, in loc sa aduca o imbunatatire pe capul tarii, nu face altceva decat sa fie ramificata in zeci si zeci de particele, ce puse cap la cap, nu formeaza nimic.

E ata de greu sa lucrezi cu un asa-zis tot, cand toti de acolo sunt atat de diferiti. Imi e atat de scarba de tot de intruchipeaza rautatea, parsivitatea, oportunismul ce merge si pe cadavre, spre a-si obtine scopul. Sunt satula!

Sursa foto: 1